Hoi, ik ben Pauline Quast, eigenaar van QuastDesign.

In mijn webshop vind je allemaal door mijzelf ontworpen producten. Ik vind het heerlijk om achter mijn laptop nieuwe patronen en afbeeldingen te verzinnen, binnen allerlei thema's. Je weet nooit wanneer je ergens inspiratie voor krijgt. Zo ontwierp ik tijdens de laatste hittegolf in de zomer van 2020 de kerstcollectie van dat jaar. 

In mei 2020 bestond QuastDesign 10 jaar. Een goed moment om eens terug te kijken naar wat ik allemaal gedaan en bereikt had. Ik ben ooit begonnen met het maken van computervisualisaties van nieuwbouwprojecten, daarna kwamen daar logo's, huisstijlen en websites bij en als laatste 3d animatiefilms. Echter begon ik steeds meer de lol in mijn werk te missen, de inspiratie en het enthousiasme. Tijd om na te gaan denken over de toekomst: hoe wil ik me verder ontwikkelen, wat wil ik nog doen? 

Een webshop openen met mijn eigen werk is een lang gekoesterde droom van me en na de corona- en zomermaanden van dit jaar, toen de kids weer naar school en kinderdagverblijf gingen, vond ik opeens de rust en inspiratie die ik kwijt was en rolden de ontwerpen zo op papier.

Ik werd er blij van! En ik hoop dat jullie dat ook worden. Veel plezier met het bezoeken van de webshop. 

Liefs, Pauline
November 2020


© 2020 - 2024 QuastDesign | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel